Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Getafe waarschuwt Ajax met uitstekend optreden tegen Barcelona

Laatste update:

Getafe was overduidelijk niet naar het Camp Nou gekomen om het spel te maken en slaagde er bij momenten uitstekend in om het aanvalsspel van Barcelona te ontregelen. Setién koos bij de Catalanen voor een creatief middenveld bestaande uit Sergio Busquets, Arthur Melo en Frenkie de Jong, maar Barça reeg de kansen zeker niet aaneen. De eerste goede mogelijkheid van de wedstrijd was na een kwartier voetballen wel voor de thuisploeg: Lionel Messi verscheen na een fraaie pass van Busquets oog in oog met doelman David Soria, maar de Argentijnse vedette wist zijn lob vervolgens onvoldoende hoogte mee te geven.

Kort erna moest Barcelona een tegenvaller incasseren, doordat Jordi Alba met een spierblessure de strijd moest staken. In de fase erna was Getafe vervolgens diverse malen zeer dicht bij de 0-1. Eerst voorkwam Samuel Umtiti met een uiterste krachtsinspanning dat Jorge Molina kon scoren en uit de hoekschop die volgde liet Allan Nyom het net daadwerkelijk bollen. Het doelpunt werd echter afgekeurd, vanwege een eerdere overtreding van de Getafe-verdediger. De bezoekers leken zo goed in de wedstrijd te zitten, maar in het laatste kwartier voor rust draaide Barcelona de duimschroeven nog een keer aan en dat resulteerde uiteindelijk ook nog in twee doelpunten.

De score werd in de 33ste minuut geopend door Antoine Griezmann, die na een fraaie assist van Messi koelbloedig afrondde oog in oog met Soria. Vijf minuten later schoot Sergi Roberto bij de tweede paal beheerst binnen na een lage voorzet van invaller Júnior Firpo, waardoor Barcelona bij rust met 2-0 leidde. De twee tegentreffers in kort tijdsbestek betekenden voor Getafe een dreun. Het elftal van trainer José Bordalás maakte een aangeslagen indruk in het eerste kwartier van de tweede helft en leek geen enkel moment te geloven in een comeback. Dankzij een gouden wissel van Bordalás wist Getafe de spanning halverwege de tweede helft echter toch weer terug te brengen in de wedsstrijd.

Ángel Rodríguez was in de 52ste minuut ingebracht door Bordalás en met een fraaie volley bracht de ervaren spits een kwartier later de 2-1 op het scorebord. Getafe rook bloed en kreeg niet veel later een enorme kans op de gelijkmaker. Een inzet van dichtbij van Ángel werd fenomenaal gekeerd door Marc-André ter Stegen en de rebound was vervolgens niet besteed aan Jaime Mata, die de assist had verzorgd bij de aansluitingstreffer. Aan de overzijde miste Griezmann twee enorme kansen, waardoor Getafe volop zicht hield op een resultaat. Barcelona ging ondertussen steeds slordiger spelen, maar uiteindelijk werd de overwinning toch over de streep getrokken.

-

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
14
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
13
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
15
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties