Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Getergde Mkhitaryan wijst naar doelpunt tegen Ajax: 'Dat mogen ze vinden'

Laatste update:

"Mourinho eiste veel van zijn spelers", zegt Mkhitaryan, die sinds zijn vertrek bij Borussia Dortmund in de zomer van 2016 actief was geweest op Old Trafford, in gesprek met SFR Sport. "Hij eiste heel veel, hij was erg hard. Wenger is vriendelijker, hij begrijpt je. Hij kan nadenken over de situaties van de spelers en is veel kalmer. Dat is het verschil (tussen Mourinho en Wenger, red.)."

Mkhitaryan wist met the Red Devils drie prijzen te winnen, waaronder de Europa League ten koste van Ajax. De middenvelder wist in de finale tegen de Amsterdammers zelfs te scoren. Hij kan zich dan ook niet vinden in de meningen dat hij geen impact zou hebben gehad bij de Engelse grootmacht: "Ik vind dat ik een goede indruk heb achtergelaten bij Manchester United."

"Ik heb goed gepresteerd bij Manchester United, ook al had ik wat moeilijkheden", vervolgt Mkhitaryan. "We hebben in anderhalf jaar tijd drie prijzen gewonnen, niet iedere club kan dat bereiken. Ik maakte een doelpunt in de finale tegen Ajax. Als mensen zeggen dat ik niet genoeg succes had bij United, mogen ze dat vinden. Maar ik kan zeggen dat ik wél veel succes had met de club."

Verwacht jij dat Henrikh Mkhitaryan het goed gaat doen bij Arsenal?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties