Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool maakt topprioriteit van Arne Slot en gaat aankloppen bij Feyenoord'

Laatste update:

Jacobs voegt toe dat Liverpool een goede relatie onderhoudt met Rafaela Pimenta, de zaakwaarneemster van Slot. De trainer van Feyenoord, die zondag met zijn team de TOTO KNVB Beker veroverde, was vorig jaar een serieuze optie voor Tottenham Hotspur, dat 20 miljoen voor hem moest neerleggen. Slot besloot toen om zijn contract in Rotterdam te verlengen.

Meer: Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool | Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

Het lijkt er nu op dat Slot alsnog een droomtransfer naar de Premier League gaat maken. "Liverpool heeft direct contact gehad met Arne Slot als kandidaat voor het trainerschap", aldus transfermarktexpert Fabrizio Romano dinsdag op X. "Eén direct contact heeft al plaatsgevonden en bovendien is er al een nieuwe afspraak gepland."

Feyenoord hoorde nog niets


Dat Slot de droomkandidaat is om Jürgen Klopp deze zomer op te volgen, is bij Feyenoord overigens nog niet bekend. "We wachten het af", liet algemeen directeur Dennis te Kloese dinsdag in een korte reactie weten aan Voetbal International. Liverpool moet zich dus nog officieel melden in De Kuip, maar is volgens Jacobs voornemens dat snel te doen.

Clausule


Slot stond vorig jaar ook al in de belangstelling van grote buitenlandse clubs, maar besloot dus zijn contract bij Feyenoord te verlengen. "Zijn probleem is nu dat de clausule (om te vertrekken, red.) uit het contract is gehaald", aldus Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam maandag in Veronica Offside.

"Hij ging veel meer verdienen, maar als tegenprestatie werd de clausule eruit gehaald. Feyenoord kan nu vragen wat het wil, want Slot heeft een doorlopend contract", aldus de journalist van Voetbal International.

Slot leidde Feyenoord onder meer naar de landstitel in 2023 en de bekerwinst afgelopen zondag tegen NEC (1-0). Daarnaast bereikte hij in zijn eerste seizoen met de Rotterdammers de finale van de Conference League, die met 1-0 werd verloren van AS Roma.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Is Arne Slot geschikt voor Liverpool?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
0
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
12
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties