Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Gevaar' voor dominantie van Ajax: 'Zoals Bayern of PSG, ik geloof daar wel in'

Laatste update:

"Het gaat nu wel snel. Tweehonderd miljoen pak je als Ajax nu al in een jaar. Er zijn geen garanties dat Ajax de komende vijf jaar Champions League gaat spelen en de andere clubs niet. Maar als dit zo doorgaat, kan er een heel groot gat gecreëerd worden. Er zit wel een gevaar in, ja", zo steekt Arno Vermeulen van wal. Er wordt gesuggereerd dat Ajax dezelfde binnenlandse dominantie tot stand kan brengen als clubs als Bayern München, Paris Saint-Germain en Juventus.

"Zoals Bayern München of Paris Saint-Germain, ik geloof daar wel in. Dit is dankzij Marc Overmars, die dat salarishuis in elkaar heeft laten donderen. Men is overstag gegaan, maar eigenlijk kon Ajax dit al een tijdje. Nu heeft het direct succes", zo reageert Van Hooijdonk. Vermeulen maakt een kanttekening bij dit rijtje clubs. "Want in Frankrijk heb je lang niet een tweestrijd gehad zoals wij nu hebben met Ajax en PSV. In Italië eigenlijk ook niet, daar heb je al jaren niet echt een club die Juventus kan tackelen. Maar dit is een klap, van honderd naar tweehonderd miljoen euro gaan."

"Het gevaar is wel dat er bij Ajax een team kan ontstaan met bijna geen Nederlandse spelers. Van de vier Nederlands internationals die erbij horen, zouden er drie weleens kunnen vertrekken. Het is logisch dat ze dat geld gaan investeren in spelers die het Champions League-niveau hebben, dan kijk je al snel naar het buitenland", vervolgt de journalist van de NOS. Daniël de Ridder ziet naar eigen zeggen 'het gevaar' ook.

"Maar PSV kan het salarisplafond ook opheffen. Dat zal misschien wel moeten. Maar Ajax heeft geen sjeik ofzo hè. Het is allemaal op basis van sportieve prestaties", stelt de oud-aanvaller. Van Hooijdonk is van mening dat Ajax op dit moment andere Nederlandse clubs al zwakker maakt. "Ajax koopt echt ontzettend veel jeugdspelers bij de andere clubs weg, daar hebben ze het geld voor. Dus wat dat betreft worden de andere clubs ook zwakker."

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
3
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
18
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
21
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties