Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gevecht tussen titelfavorieten op Stamford Bridge eindigt onbeslist

Laatste update:

Southampton en Manchester United zullen het meest tevreden zijn met de puntendeling in Londen. Louis van Gaal zag United op zijn beurt eerder op de dag al een overwinning boeken en mocht ook Ronald Koeman zondag (thuis tegen Swansea City) juichend van het veld gaan, dan verkleinen the Saints hun achterstand op de kemphanen bovenin. De wedstrijd van zaterdag was er één die mede in het teken stond van de terugkeer van Frank Lampard in zijn oude thuisstadion. Hij werd wisselend ontvangen.

José Mourinho gaf de Engelse middenvelder een hand, maar een deel van de fans toonde spandoeken met teksten als 'verrader', uit boosheid om de keuze van Lampard voor Manchester City. Er waren er echter ook bij, die Lamps hartelijk welkom heetten in zijn oude thuishaven. De routinier kwam zelf pas in het laatste kwartier aan bod, toen Manuel Pellegrini hem besloot in te laten vallen. De wedstrijd was toen echter al redelijk afgekalfd en aanspraak op doelpunten maakte zowel Chelsea als Manchester City nauwelijks meer.

In de beginfase van de wedstrijd domineerden the Blues, zoals verwacht mocht worden voor eigen publiek. Zonder Diego Costa redde men zich redelijk, al was de eerste serieuze kans voor de gasten uit Manchester. James Milner bediende Sergio Agüero en die stuitte op de voet van Thibaut Courtois. 'Collega' Joe Hart werd aan de overkant meteen gepasseerd bij de eerste de beste mogelijkheid. Branislav Ivanovic gaf de bal diep richting Eden Hazard, die in één keer doorgaf naar het midden: Rémy had de bal voor het intikken en maakte geen fout.

Manchester City sloeg echter vrijwel meteen terug. Courtois kreeg een voorzet niet goed weggewerkt en de bal belandde in de voet bij Agüero. Die haalde uit en van vijf meter gleed Silva het schot binnen. De Spanjaard maakte zo zijn zevende goal van dit seizoen, een evenaring van zijn beste seizoensprestatie ooit bij the Citizens. De levendige laatste minuten voor rust waren geen voorbode voor een fijne tweede helft. Bacary Sagna, Fernandinho en Milner kregen de bal er niet in namens City en ook invaller Lampard kon het tij niet keren. Chelsea gooide het aan het eind dicht achterin en speelde voor het punt: dat kreeg het ook.

-
Hebben we de aanstaande kampioen aan het werk gezien?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties