Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gevoel van 'onbehagen' teistert AZ: 'Je kunt er nog zo voor waarschuwen'

Laatste update:

Het onbehaaglijke gevoel heeft twee oorzaken, zo schrijft de krant. 'Ten eerste de vroege uitschakeling van afgelopen jaar, toen AZ al in de tweede voorronde van de Europa League werd geëlimineerd door de Kazakken van Kairat Almaty. Ten tweede: ook als je beter speelt dan de tegenstander, zoals AZ zaterdag tegen KV Oostende, kun je de bietenbrug opgaan.'

Slot baalt dat AZ tegen KV Oostende via een standaardsituatie een goal tegen kreeg. De trainer verwacht dat de Zweden zich net als KV Oostende massaal op de eigen helft zullen terugtrekken. "Afwachtend, loerend op dat ene kansje", aldus de coach, geciteerd door het dagblad. "Dan krijgen ze een vrij trapje en sturen ze wel ineens veel mensen naar voren. In de volle overtuiging dat er wat te halen valt."

"Je kunt er nog zo voor waarschuwen, vandaag ook nog, maar toch vliegt de bal erin. Daar zullen we ons beter tegen moeten wapenen, want bij Häcken loopt ook een grote spits rond", aldus Slot, die weet dat Häcken al is ingespeeld omdat de competitie in Zweden in volle gang is. "Wij hebben er voor gezorgd dat we voor ons gevoel ook al middenin de competitie zitten. Door veel te trainen, wedstrijden tegen teams van formaat te spelen en de internationals eerder terug te halen."

Verwacht jij dat AZ zich weet te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties