Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gevoelige transfer op handen? 'Europese topclub aast op Mason Greenwood'

Laatste update:

Volgens The Telegraph is niet alleen de werkgever van Memphis Depay in de markt voor Greenwood. "Hij heeft zichzelf ook op de radar gespeeld bij andere LaLiga-clubs, waardoor er concurrentie voor Atlético wordt verwacht", schrijft het Britse medium.

Greenwood komt momenteel dus op huurbasis uit voor Getafe en het zijn de prestaties van de buitenspeler in Spanje die ervoor hebben gezorgd dat hij mogelijk een transfer terug naar de Europese top kan maken.

Sinds zijn entree in het Zuid-Europese land kwam Greenwood tot 22 wedstrijden namens Getafe. Daarin was hij 7 keer trefzeker. Vier maal stond de enkelvoudig international van Engeland middels een assist aan de basis van een doelpunt.

Mocht Greenwood daadwerkelijk de overstap naar Atleti maken, kon dat wel eens een gevoelige transfer worden. Getafe werd na het aantrekken van Greenwood hevig bekritiseerd en de speler zelf werd tijdens zijn eerste wedstrijd in Spanje veelvuldig uitgefloten.

Manchester United


Een mogelijke transfer van de aanvaller kan een mooie uitkomst bieden voor Manchester United, dat nog altijd de eigenaar is van Greenwood. Op Old Trafford heeft hij nog een contract tot medio 2025.

In Manchester lijkt Greenwood echter niet meer te hoeven rekenen op een nieuwe kans. De beschuldigingen aan zijn adres waren zo hevig dat de clubleiding van the Red Devils geen heil ziet in een terugkeer van Greenwood in de selectie van Erik ten Hag.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties