Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gevreesd Premier League-duo blijft intact na contractverlenging

Laatste update:

Watford maakt op de officiële website bekend dat Ighalo zijn handtekening heeft gezet onder een nieuw, vijfjarig contract bij de club. De Nigeriaan lag nog voor vier jaar vast, maar is beloond voor zijn goede prestaties en heeft volgens de Engelse media een behoorlijke salarisverhoging gekregen.

Ighalo heeft er twee seizoenen bij Watford op zitten; in zijn eerste seizoen (in de Championship) maakte hij twintig doelpunten en vorig jaar maakte hij er in de Premier League vijftien. In januari wilde Louis van Gaal volgens The Times nog 41 miljoen euro neertellen om Ighalo naar Manchester United te halen, maar Watford wilde niet meewerken aan een transfer. Deze zomer was er sprake van een bod van 44,5 miljoen van Shanghai SIPG, maar Watford liet zich ook door dat bedrag niet verleiden.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
10
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
18
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties