Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewapende overvallers roven huis Sterling leeg in bijzijn van gezin

Laatste update:

Een uur voor de wedstrijd liet de Engelse voetbalbond al weten dat Sterling vanwege 'familieomstandigheden' niet mee zou doen in de achtste finale tegen Senegal en dat hij ook niet op de bank zou zitten. Er was op dat moment veel onduidelijk over de afwezigheid van Sterling. Tijdens de wedstrijd kwamen er steeds meer berichten bovendrijven van journalisten die stelden dat zijn familie werd aangevallen in Londen. Het nieuws werd later op de avond in diverse Britse media bevestigd.

"Gewapende misdadigers hebben ingebroken in het huis van Raheem Sterling in Londen. Ze hebben een grote overval gepleegd. Uit de woning werd een groot aantal kostbaarheden, waaronder sieraden, weggenomen", zo schreef de Jamaicaanse journalist Abka Fitz-Henley op Twitter. Naar verluidt werd het gezin van de voorhoedespeler zaterdagnacht aangevallen. Meerdere Britse media melden dat gewapende misdadigers in de nacht van zaterdag op zondag hebben ingebroken in zijn huis en een groot aantal kostbaarheden, waaronder sieraden, meegenomen hebben. Bijna alles van waarde zou meegenomen zijn uit de woning.

Bondscoach Gareth Southgate kon na afloop van de zege van Engeland nog niet zeggen of Sterling bij de kwartfinale tegen Frankrijk weer van de partij is. De aanvaller van Chelsea krijgt in ieder geval 'alle tijd' van de keuzeheer om bij zijn gezin te zijn. "Ik wil hem niet verder onder druk zetten. Soms is voetbal niet het meest belangrijke en komt familie eerst", zei Southgate.

WK
Engeland
3 - 0
Senegal

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties