Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geweldig doelpunt van Ba helpt negental van Besiktas aan zege in derby

Laatste update:

Istanbul BB versloeg twee weken geleden Galatasaray met liefst 4-0 en maakte het een andere topclub, Besiktas dus, zondagavond ook erg moeilijk. Het team van voormalig bondscoach Abdullah Avci speelde een heel behoorlijke eerste helft en nadat Cenk Tosun van Besiktas aan de andere kant de lat had geraakt, werd de score drie minuten voor rust geopend. Alexandru Epureanu kopte een hoekschop bij de eerste paal binnen: 1-0.

Die voorsprong kon Basaksehir echter niet vasthouden, want Ba ramde na ruim een uur spelen de gelijkmaker via de lat tegen de touwen en een kwartier voor tijd werd het ook nog 1-2. Doelman Volkan Babacan liet een schot van José Sosa glippen en daardoor kon Kerim Frei de bal vervolgens over de doellijn glijden. Besiktas eindigde het duel nog met negenman doordat Pedro Franco en Ismail Köybasi hun tweede gele kaarten pakte, maar de punten gingen naar Besiktas.

-
Denk jij dat Demba Ba de topscorer van de Süper Lig wordt?

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties