Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geweldig talent' van Ajax bewierookt: 'Alsjeblieft, verkoop hem niet'

Laatste update:

De Bosniër gold als vervanger van Jordan Henderson, die het duel in Zwolle vanwege blessureleed aan zich voorbij moest laten gaan. Tahirovic maakte tegen de Blauwvingers de negentig minuten vol en wist zich in positieve zin te onderscheiden met een fraaie assist bij de openingstreffer van Kristian Hlynsson en voorassist bij de beslissende 1-3 van Chuba Akpom, die de geblesseerde Brian Brobbey in de punt van de aanval verving.

Hlynsson zette de bezoekers vroeg in de wedstrijd op voorsprong, hoewel de aandacht bij het doelpunt vooral uitging naar Tahirovic. Met een zeer leep balletje bediende hij zijn ploeggenoot op heerlijke wijze, waarna de IJslander met de linkervoet beheerst afrondde.

In de slotfase liet Tahirovic andermaal zijn voeten spreken. Op het moment dat de Amsterdammers met de rug tegen de muur stonden, bepaalde Akpom de eindstand op 1-3. Na een schitterende lange bal van Tahirovic trok invaller Anton Gaaei de bal voor. Akpom stond vervolgens in de zestien klaar om het leer binnen te tikken.

Tahirovic kon na afloop rekenen op heel wat lof. Zo richt een supporter op X zich tot de clubleiding van Ajax: "Alsjeblieft, verkoop Tahirovic niet." Een ander schrijft: "Tahirovic is ook gewoon een geweldig talent."

De laatste keer dat Tahirovic een basisplaats kreeg en de negentig minuten vol maakte, was eind januari op bezoek bij Heracles Almelo (2-4). Ook toen maakte de rechtspoot een meer dan prima indruk en was hij goed voor een assist.

Door de komst van Henderson is de concurrentie op het middenveld echter moordend. De Engelse routinier wordt vaak als controleur opgesteld, terwijl Sivert Mannsverk Tahirovic inmiddels ook in de pikorde voorbij is gestreefd. Daardoor valt een zomers vertrek van de Bosniër niet uit te sluiten. Ajax betaalde in juli 2023 7,5 miljoen euro aan AS Roma voor het 21-jarige talent, dat nog tot medio 2028 onder contract ligt in Amsterdam.

Meer nieuws

Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
Live meepraten op het EK: België - Slowakije
14
Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
25
Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
16
Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
14
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties