Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geweldige kans' voor Klopp na komst Van Dijk: 'Het zijn allebei snelle spelers'

Laatste update:

Gomez wordt dit seizoen ingezet als rechtsback door Jürgen Klopp, al zat hij op Boxing Day op de bank tegen Swansea City (5-0). In die wedstrijd werd het centrale duo gevormd door Ragnar Klavan en Joel Matip, die terugkeerde na ruim drie weken blessureleed. Dejan Lovren werd gepasseerd, maar had dit seizoen veelal een basisplaats. "Wat Klopp moet doen, is gebruikmaken van de mogelijkheid om een nieuw centraal duo te formeren door Joe Gomez naar het centrum te schuiven", betoogt Keown donderdag in de Daily Mail.

Meer: Van Dijk naar Real Madrid? ‘Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren’

"Totdat hij in januari een enkelblessure opliep, was Van Dijk een van de beste verdedigers van de Premier League. Hij was snel, sterk in de lucht en oogde echt op zijn plek", somt de voormalig Engels international op. "Misschien komt het omdat hij niet volledig fit is of omdat hij geen nieuwe blessure wil riskeren, maar dit seizoen lijkt Van Dijk meer op de automatische piloot te spelen. Hij moet nog veel werk verzetten om terug te keren op zijn topniveau, maar je hebt het gevoel dat er nog veel aan zit te komen."

Volgens Keown komt het duo Lovren-Matip te vaak in de problemen en zijn de twee niet beweeglijk genoeg. Van Dijk en Gomez zouden elkaar juist goed aanvullen, vindt de columnist, omdat het allebei snelle spelers zijn. "Gomez heeft zijn sporen verdiend op de vleugels, maar tijdens de 3-3 remise tegen Arsenal oogde hij als een centrumverdediger die als rechtsback speelde. Het wordt tijd dat hij een kans krijgt in het hart van de verdediging. Dit is een geweldige kans voor Klopp om nog eens scherp te bekijken wat in defensief opzicht het beste is voor zijn ploeg, zodat hij een vaste achterhoede van vier man kan samenstellen."

-
Virgil van Dijk en Joe Gomez moeten het centrale duo van Liverpool gaan vormen

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
42
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties