Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geweldige keeper' staat voor transfer: 'Groningen moet me nu verkopen'

Laatste update:

De 27-jarige doelman, die zich dit kalenderjaar al eens mocht melden bij Oranje, ligt nog anderhalf jaar vast bij Groningen. Hij lijkt niet van plan om zijn contract te verlengen. "Als Groningen wat aan me wil verdienen, dan moet het me nu verkopen. Ik gun de club dat", vertelt Padt aan de NOS. Volgens de keeper staan de club en hijzelf open voor een transfer, al ontkent technisch manager Ron Jans in gesprek met het Algemeen Dagblad dat er afspraken zijn gemaakt over een winterse verkoop.

"Niet met mij in elk geval. Sergio heeft zaterdag weer bewezen dat hij een geweldige keeper is. Door zijn prestaties is hij een kandidaat om in de toekomst te vertrekken, maar ik hoop niet deze winter", aldus Jans, die aangeeft dat Padt dit seizoen 'niet alleen als keeper, maar ook als aanvoerder en persoon' stappen zet. De beleidsbepaler beaamt dat er afgelopen zomer 'sluimerende belangstelling' was voor de sluitpost. "Ik verwacht wel dat hij een keer gaat vertrekken."

-
Zie je Sergio Padt in januari transfereren?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties