Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geweldige speler' loert op Bayern München: 'Ook andere clubs zijn in beeld'

Laatste update:

"Ik heb een mooie tweeënhalf jaar gehad bij Leipzig, dus ze (Bayern München, red.) zijn in beeld voor volgend seizoen", laat Werner na afloop van de wedstrijd weten in gesprek met Sky Deutschland. "Er zijn ook andere clubs in beeld. Als je in de Duitse competitie speelt en in Duitsland wilt blijven, is er eigenlijk maar één club die mogelijk is."

Werner, die dit seizoen reeds tien keer heeft gescoord en twee assists heeft afgeleverd in de Bundesliga, ligt nog tot medio 2020 vast bij Leipzig, waardoor een verlenging van het contract of een transfer komende zomer aanstaande lijkt. Niko Kovac was voor aanvang van de wedstrijd in de Allianz Arena al lyrisch over Werner.

"Timo Werner is een geweldige speler met geweldige vaardigheden", was de trainer van Bayern lovend tegenover Kicker. "Wat er in de winter of zomer gaat gebeuren? Dat onderwerp laten we nog even liggen." De 23-voudig Duits international heeft tot dusver 97 duels gespeeld voor Leipzig, met 54 goals en 20 assists als resultaat.

-
Verwacht jij dat Timo Werner ooit voor Bayern München gaat spelen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties