Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewezen toptalent van Ajax: 'Voel nog steeds vertrouwen van Juventus'

Laatste update:

"Ja, daar ga ik nog steeds voor. Ik voel ook nog steeds het vertrouwen van Juventus", zegt de man die donderdag in de Europa League nog tegen PSV speelde. Volgens Bouy heeft Juventus altijd vertrouwen in zijn persoon gehad en gehouden. "Het is hier in Nederland misschien niet in de media verschenen, maar in januari hebben ze mijn contract opengebroken en verlengd tot 2016."

"Geregeld belt er iemand van de club om te vragen hoe het gaat op de trainingen en of ik nog extra dingen wil. Daar ben ik blij mee, want uiteindelijk wil ik terug. Ik ga niet te ver vooruit kijken, maar ik wil daar weer het eerste halen", zegt Bouy tegen NUsport.

-
Gaat Ouasim Bouy het maken bij juventus?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
134
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
9
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties