Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gewild vijftal van Feyenoord kan dik dertig miljoen euro opleveren'

Laatste update:

Al langere tijd is er belangstelling vanuit het buitenland voor Stefan de Vrij, Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi, Jordy Clasie en Graziano Pellè. Technisch directeur Martin van Geel gaf woensdag al aan dat er nog geen concrete interesse is getoond in een van die vijf, maar mocht dat wel gebeuren, dan kan Feyenoord miljoenen euro's per speler incasseren. Al met al kunnen de inkomsten oplopen tot liefst 31 miljoen euro, berekent de krant.

Pellè en Martins Indi zouden ieder zo'n acht miljoen waard zijn en Janmaat, De Vrij en Clasie zouden vijf miljoen per persoon kunnen opbrengen. Mochten de vier Nederlandse schakels een goed WK beleven met Oranje, dan zou dat de transferprijs alleen maar goed doen. Pellè is niet in beeld bij Italië en lijkt na dit seizoen graag naar het Midden-Oosten te gaan. Hij kreeg die kans eerder al, maar toen hield Feyenoord een vertrek tegen.

Denk jij dat Graziano Pellè en Bruno Martins Indi ieder acht miljoen euro waard zijn?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
4
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
6
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties