Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewilde Aaron Ramsey gaat met vijf topclubs om de tafel

Laatste update:

Ramsey wikt en weegt een zomerse transfer maar Bayern München, Internazionale, Juventus, Paris Saint-Germain en Real Madrid, zo klinkt het. De Welsh international, goed voor 352 duels en 60 treffers in het tenue van the Gunners, zou nog geen beslissing over zijn toekomst hebben genomen. Hij was in onderhandeling met Arsenal over een nieuwe verbintenis voor vier seizoenen, maar de Londense club trok het voorstel uiteindelijk in september om voetbaltechnische en financiële redenen weer in.

Ramsey, die medio 2008 voor 5,5 miljoen euro van Cardiff City overkwam, stond aanvankelijk ook open voor een winters vertrek bij Arsenal, maar de club is van mening dat zijn aanblijven in de komende maanden van meer waarde zal zijn dan een transfersom en besparing van zijn salaris. Met een vermeende vraagprijs van ongeveer 45 miljoen euro laat Arsenal duidelijk blijken in januari geen afscheid van de middenvelder te willen nemen. De club is sowieso niet van zins én financieel bij machte om grote aankopen te realiseren.

Engelse media verwachten dat Arsenal hooguit een of twee spelers op huurbasis zal overnemen en dat geen enkele grote naam zal vertrekken. Met name Denis Suárez van Barcelona wordt als een tijdelijke versterking gezien. Het transferbudget van Arsenal zal in de zomer aanzienlijk verhoogd worden. Het eerder terughalen van Calum Chambers en Reiss Nelson, die verhuurd zijn aan respectievelijk Fulham en TSG Hoffenheim, wordt niet in ogenschouw genomen.

Naar welke club moet Aaron Ramsey sowieso niet gaan?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
3
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
25
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
95
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties