Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gewilde Coutinho staat voor terugkeer in Premier League'

Laatste update:

Volgens de Catalaanse sportkrant is het een prioriteit van Barcelona om spelers te verkopen in de komende transferperiode om zo geld op te halen. Coutinho staat voor een vertrek uit het Camp Nou en de entourage van de Braziliaan heeft meerdere opties in de Premier League bekeken. Momenteel zijn er dus vergevorderde gesprekken met Chelsea, maar een definitief akkoord is nog niet bereikt, zo klinkt het.

Nagenieten: De wederopstanding van Philippe Coutinho

Naar verluidt zijn Barcelona en Chelsea het nog niet eens over de optie tot koop als het tot een huurdeal komt. Barcelona wil graag een verplichte optie tot koop van circa 65 miljoen euro, maar de Londenaren zien dit niet zitten. De club van manager Frank Lampard zou wel openstaan voor een hoger transferbedrag op voorwaarde dat de optie tot koop niet verplicht is.

Bayern gaat naar alle waarschijnlijkheid de optie tot koop niet lichten, waardoor Barcelona op zoek is naar een nieuwe werkgever voor Coutinho. Volgens Sport staat de komst van de aanvallende middenvelder hoog op het lijstje van Chelsea. De voormalig spelmaker van Liverpool heeft in Engeland meer opties. Ook Manchester United, Tottenham Hotspur, Everton en Leicester City worden gelinkt aan Coutinho. Een deal met laatstgenoemde club lijkt vanwege de hoge kosten echter onwaarschijnlijk.

Verwacht jij dat Philippe Coutinho komende zomer verkast naar de Premier League?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties