Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewilde Kuyt wil belofte nakomen: 'Wil weer voor Feyenoord spelen'

Laatste update:

De 93-voudig Oranje-international, 24 doelpunten, staat volgens Fotospor in de belangstelling van clubs uit de Verenigde Staten, Italië en Engeland, waaronder Cardiff City en Napoli. Kuyt laat echter weten dat hij nog altijd met de vurige wens leeft om nog eens te schitteren in Rotterdam. "Ik weet dat er op het moment nog veel mensen teleurgesteld zijn dat ik nog niet opnieuw naar Feyenoord ben gegaan, maar Fenerbahçe kwam met een compleet ander avontuur", zegt Kuyt.

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

"Ik ben nog altijd op zoek naar een kans om weer voor Feyenoord te spelen", vervolgt Kuyt. "Dat zou geweldig zijn. Ik zou de club in het nieuwe stadion graag vaarwel willen zeggen. Feyenoord is mijn lievelingsclub en iedereen weet dat." De rechtsbuiten annex spits, die vorig seizoen voor één miljoen euro overkwam van Liverpool, scoorde in het afgelopen seizoen acht keer in de Süper Lig. Hij verdient dik 2,8 miljoen euro per seizoen in Aziatisch Istanbul en hij zal dus flink moeten inleveren wanneer hij terugkeert bij Feyenoord.

Speelt Dirk Kuyt ooit weer voor Feyenoord?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties