Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewilde Noa Lang krijgt na minder dan een jaar al contractvoorstel

Laatste update:

"Lang zelf wil de kat uit de boom kijken. Door het EK zou de transfermarkt wel eens later op gang kunnen komen dan normaal", schrijft Het Nieuwsblad. Als de aanvaller akkoord gaat met de betere financiële voorwaarden, dan staat hij ook een jaar langer op de loonlijst. Club Brugge huurde Lang afgelopen seizoen van Ajax, maar wel met een verplichte optie tot koop. De club uit Amsterdam kan circa zes miljoen euro tegemoetzien.

Een relatief koopje voor Club Brugge, daar Lang in veertig duels in alle competities goed was voor zeventien doelpunten en negen assists. De clubtopscorer groeide uit tot een van de sensaties in de Jupiler Pro League. Lang behoorde ook tot de drie kandidaten voor de prijs voor de Speler van het Jaar, maar die ging naar Paul Onuachu van KRC Genk.

Het Nieuwsblad schrijft dat de interesse uit het buitenland in Lang op dit moment 'niet concreet' is. Ook Leeds United, dat zijn verrichtingen al maandenlang nauwlettend volgt, zou het vooralsnog alleen bij oriënterende belangstelling hebben gehouden. Door zijn rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League heeft Club Brugge momenteel een streepje voor bij Lang, die weet dat hij in Brugge ook verzekerd is van speeltijd.

Lang, die zich vanwege een blessure moest afmelden voor de knock-outfase van het EK met Jong Oranje, kwam vorige week in opspraak. Na het behalen van de landstitel zong hij samen met supporters 'nog liever dood dan Sporting-Jood', een verwijzing naar de fans van concurrent Anderlecht. Het kwam Lang op veel kritiek te staan. De ex-Ajacied moet vrezen voor een schorsing, want de Belgische voetbalbond doet onderzoek naar het incident.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties