Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot

Laatste update:

Nu Salahs contract bijna afloopt, doen geruchten over een vertrek van Anfield steeds vaker en luider de ronde. Afgelopen zomer probeerde Ittihad Club de Egyptische ster al te strikken, maar toen hield Liverpool de boot af.

The Reds stonden erop dat Salah zijn contract zou uitdienen, en lijken nu zelfs nog wat langer van hun vedette te mogen genieten. Volgens Ornstein rekent Liverpool nog minstens één seizoen op Salah.

Dat zou betekenen dat de 31-jarige Egyptenaar zijn achtste contractjaar bij Liverpool in gaat. Salah kwam in 2017 naar Merseyside en behoefde nauwelijks aanpassingstijd. In zijn debuutjaar werd Salah direct clubtopscorer met 44 goals over alle competities. In seizoen twee veroverden Liverpool, Salah én manager Jürgen Klopp al de Champions League.

De relatie met diezelfde Klopp deed de vertrekgeluiden onlangs echter aanzwellen. De twee kregen het aan de stok na West Ham United - Liverpool (2-2) en wisten de boel maar moeilijk te sussen. Wie weet beschouwt Salah de swap voor Slot als een onbeschreven blad. Vorige week werd bekend dat de Feyenoord-trainer de vertrekkende Klopp gaat vervangen op Anfield.

Hoewel Klopp hoopte af te zwaaien bij Liverpool met een landstitel, lijkt die kans te zijn verkeken. Met nog drie wedstrijden te gaan staan the Reds derde in de Premier League, vier punten achter nummer twee Manchester City en vijf achter koploper Arsenal.

The Citizens hebben bovendien nog een duel tegoed. Het enige kampioenschap tot dusver behaalden Liverpool en Klopp in het seizoen 2019/20.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
0
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
5
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
10
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties