Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewisselde Messi boos: 'Ik accepteer de leugens van de media niet'

Laatste update:

Messi moest tien minuten voor tijd plaats maken en gaf Martino geen handje. De Gouden Bal-houder liep met zijn kop omlaag naar de bank en leek zijn coach nog wat toe te bijten, voordat hij verveeld op een stoeltje ging zitten. De dop van zijn sportdrankje werd weggegooid. "Niemand vind het leuk om gewisseld te worden, maar we moeten accepteren wat het beste voor het team is", schreef Messi na de 4-1 overwinning op Sociedad op zijn Facebook-pagina. "Wat ik niet accepteer, is dat bepaalde media leugens over mij schrijven. Ik wilde geen vervelend gebaar maken na mijn wissel."

Martino legde uit dat hij Messi wilde sparen toen de overwinning was veiliggesteld. "Lionel wil nooit gewisseld worden, maar het is mijn taak om voor hem te zorgen. We hebben hem aan het einde van het seizoen net zo hard nodig als nu", benadrukte Martino. "Ik ben tevreden over Lionel en was ook erg tevreden over Neymar: hij is een geweldige speler en iedereen is verrast over hoe hard hij wil werken voor het team. Alexis Sánchez scoorde nu niet tegen Sociedad, maar ook hij speelde erg sterk. Hij doet dingen die maar weinig aanvallers doen."

-
Lionel Messi moet zich na een wissel beter gedragen

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties