Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gezien de reeks van City is het erg moeilijk positief te blijven'

Laatste update:

De ploeg van manager Josep Guardiola wist zaterdag eveneens te winnen (0-2 tegen Leicester City), waardoor het gat tussen Chelsea en koploper Manchester City nog altijd negen punten bedraagt. Conte lijkt niet erg optimistisch te zijn over de mogelijkheid om de club uit Manchester bij te halen: "Ik moet eerlijk zijn, Manchester City speelt momenteel erg goed."

"Het is erg moeilijk om te denken dat je ze wel kan bijhalen", aldus Conte na afloop van de wedstrijd in gesprek met Sky Sports. "Ze winnen elke wedstrijd, ze hebben één keer gelijkgespeeld. Gezien hun reeks is het erg moeilijk om positief te blijven. Maar we moeten naar onszelf kijken en altijd spelen zoals we vandaag deden."

-
Denk jij dat Chelsea Manchester City nog kan inhalen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
15
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
38
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties