Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ghana boekt ondanks uitvallen van Mohammed Kudus cruciale overwinning

Laatste update:

Kudus moest zich al na elf minuten, bij een 0-0 stand, laten vervangen door Daniel-Kofi Kyereh. Het bleek na afloop te gaan om een ribblessure. Kudus ondergaat maandag een scan die moet uitwijzen hoe lang hij aan de kant staat. De blessure is slecht nieuws voor de middenvelder en ook voor Ajax. De Ghanees miste al een groot deel van de voorbereiding op het huidige seizoen, plus de eerste zes officiële wedstrijden van deze voetbaljaargang, als gevolg van een enkelblessure. Vorig seizoen stond hij door een meniscusblessure langdurig aan de kant. Door al het blessureleed speelde de 21-jarige middenvelder pas 28 officiële wedstrijden voor Ajax sinds hij in de zomer van 2020 overkwam van FC Nordsjaelland. Vorige week zondag had hij een basisplaats tegen Go Ahead Eagles (0-0)

Voor de wedstrijd had Ghana drie punten achterstand op Zuid-Afrika; het verschil in doelsaldo was +5 om +3, in het voordeel van Zuid-Afrika. Een overwinning met één doelpunt was voldoende voor Ghana om op basis van het aantal gemaakte doelpunten als groepswinnaar te eindigen. Ayew zorgde na 32 minuten voor de verlossing via een strafschop, die was toegekend na een licht duwtje in de rug bij Daniel Amartey. Ayew schoot raak in de rechterhoek en in het restant van de wedstrijd hield Ghana de voorsprong vast. Ook Mali, Egypte, Senegal, Marokko en Congo wisten zich al te plaatsen voor de laatste kwalificatieronde.

-

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
7
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
28
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties