Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ghana geeft groepswinst weg aan Egypte, Uganda en Mali roemloos ten onder

Laatste update:

Egypte - Ghana 1-0
Ghana was door twee overwinningen op rij al zeker van de volgende ronde. Tegenstander Egypte was dat met vier punten nog niet, maar het moest raar lopen wilde de ploeg van bondscoach Héctor Cúper de groepsfase niet overleven. Voor Ghana stond alleen de groepswinst op het spel. Dat de druk er af was bij de ploeg van Avram Grant was te zien aan de spelers. Egypte begon fel aan het duel en kwam na elf minuten spelen op voorsprong. Mohamed Salah schoot een vrije trap binnen. Ondanks aandringen van Ghana in de slotfase van de wedstrijd, bleek het de enige treffer van de avond. Zodoende verspeelt Ghana de groepswinst en gaat het als nummer twee door naar de kwartfinales, achter Egypte. In de volgende ronde treft Egypte Marokko.

Uganda - Mali 1-1
Voor Uganda, dat nog geen punt had verzameld in de eerste twee groepswedstrijden, zat het toernooi er voor vanavond al op. Mali had nog een sprankje hoop, maar was hoe dan ook uitgeschakeld door de zege van Egypte. Uganda kwam in Stade d'Oyem twintig minuten voor tijd op voorsprong via Farouq Miya, die scoorde op aangeven van Denis Iguma. Drie minuten later werd de stand weer gelijkgetrokken door Yves Bissouma. Een winnaar kwam er niet, waardoor beide ploegen zonder overwinning afscheid nemen van de Afrika Cup.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties