Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giakoumakis heeft dubbel gevoel bij Willy van der Kuijlen-trofee

Laatste update:

"Het is een ongelofelijke eer om deze prachtige trofee in ontvangst te mogen nemen", reageert Giakoumakis woensdagmiddag op de website van VVV. "En dan ook nog uit handen van de familie van Willy van der Kuijlen zelf. Uiteraard draag ik de trofee op aan de gehele ploeg. Want zonder hen had ik hier niet gestaan. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik in staat werd gesteld om deze prestatie te leveren. Daar ben ik hen erg dankbaar voor. Ik heb er overigens wel ook een heel erg dubbel gevoel bij, want liever had ik met VVV-Venlo nog in de Eredivisie gestaan. Dat heeft helaas niet zo mogen zijn en dat doet me nog steeds erg veel pijn", verwijst de spits naar de degradatie van de Limburgers.

Giakoumakis had afgelopen seizoen 30 wedstrijden nodig om tot het aantal van 26 doelpunten te komen in de Eredivisie. Dat is een gemiddelde van 1 treffer per 99 minuten. De topschutter was trefzeker tegen twaalf van de zestien clubs die hij trof op het hoogste niveau en hij sloot de jaargang af met maar liefst drie hattricks. In de TOTO KNVB Beker kwam Giakoumakis tot drie doelpunten. Hij is de allereerste speler van VVV die zich tot topscorer van de Eredivisie liet kronen en de eerste topschutter van een club buiten de top elf. Tevens is de aanvaller de eerste Griekse topscorer in Nederland sinds Nikos Machlas in 1998. Laatstgenoemde spits kwam destijds namens Vitesse tot 34 doelpunten.

De begeerde Giakoumakis, met een contract tot 2022 bij VVV, sprak eerder deze woensdag met ESPN over zijn toekomst. Een langer verblijf in Nederland is wat hem betreft zeker een optie. "Ja, er is een kans", antwoordde de VVV-spits met een glimlach op zijn gezicht. "Waarom niet? Ik heb het hier goed naar mijn zin en ik hou van dit land. De mensen hier, het is een voetballand. Ik hou ervan hier te voetballen", aldus Giakoumakis, die sowieso in beeld wil blijven bij John van 't Schip, de bondscoach van de nationale ploeg van Griekenland.

Giakoumakis glimlacht na vraag over toekomst: 'Waarom niet?'

De topschutter verklaart een transfer naar het buitenland niet heilig.Lees artikel

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
3
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties