Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giakoumakis onderhandelt in het geheim; VVV laat vraagprijs zakken

Laatste update:

Volgens Schotse bronnen wil Celtic drie miljoen euro betalen voor Giakoumakis. Werder Bremen hoopt dat de wens van de Griekse aanvaller een doorslaggevende rol kan spelen. De Duitse interesse is serieus, zo bevestigde algemeen directeur Marco Bogers eerder deze week al aan de Limburger. Er werd zondagavond door verschillende Duitse media al melding gemaakt van de belangstelling van Werder Bremen voor Giakoumakis.

TAG24 sprak van een mogelijke monstertransfer voor Werder Bremen, terwijl Sky Deutschland meldde dat er reeds met VVV gesproken werd over een vergoeding voor het nog tot medio 2022 lopende contract van Giakoumakis. "Werder Bremen is serieus geïnteresseerd in Giakoumakis. We verwachten dat Werder Bremen snel met een bod komt. Dan moeten we kijken of we eruit kunnen komen", zo gaf Bogers te kennen.

Eerder werden Venezia, Boavista en PFK Sotsji genoemd als gegadigden, terwijl ook FC Basel geïnteresseerd zou zijn geweest. De Zwitserse topclub heeft vooralsnog echter niet doorgepakt. Voor Giakoumakis lijkt een langer verblijf in Venlo haast uitgesloten. De aanvaller hoopt zijn spectaculaire seizoen, waarin hij 26 keer scoorde, te verzilveren met een transfer. Begin vorige maand zei technisch manager Stan Valckx tegen ESPN dat hij geen prijskaartje aan de Griek wilde hangen. "Nee, daar doe ik niet aan mee. Boven de twee miljoen? Ja, dat zeker." Verder wilde hij niet gaan. "Het is geen koehandel."

Giakoumakis - die een jaar geleden voor 200.000 euro werd overgenomen van AEK Athene en eerder voor onder meer OFI Kreta en het Poolse Górnik Zabrze speelde - verscheen maandag wel weer op het trainingsveld bij VVV. "Hij zal een gedeelte van de groepstraining hervatten", stelde Bogers. Giakoumakis ontbrak in de wedstrijdselectie voor de eerste twee competitiewedstrijden van het seizoen tegen NAC Breda (2-2) en TOP Oss (2-1 nederlaag). Werder Bremen is met vier punten uit drie wedstrijden teleurstellend aan het seizoen in de 2.Bundesliga begonnen.

Meer nieuws

Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
2
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
5
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
11
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties