Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Giampaolo, Osti en Pradè zetten gezamenlijk streep door Sneijder'

Laatste update:

Volgens Giampaolo heeft zijn ploeg geen behoefte aan een speler als Sneijder, terwijl de directie zich het 'geval-Antonio Cassano' nog herinnert. De aanvaller werd de afgelopen twee seizoenen gehuurd door Sampdoria, al vertrok hij in januari 2017. Sampdoria is huiverig om opnieuw met een 'sterke persoonlijkheid' in zee te gaan. Daardoor lijkt de nieuwe Amerikaanse club Los Angeles FC momenteel de voornaamste kandidaat om Sneijder over te nemen van Galatasaray.

Zaakwaarnemer Guido Albers liet zaterdag nog weten Sampdoria te zien zitten. "Ik heb Wesley simpelweg gezegd dat Samp de ideale omgeving en club zou zijn om te laten zien dat hij nog steeds dezelfde speler is als in 2010, toen hij met Internazionale de treble won", gaf hij aan. "Ook Antonio Cassano en zelfs Samuel Eto'o beleefden hier hun doorbraak. Zij waren allemaal topspelers die hier konden floreren vanwege de ideale omstandigheden."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties