Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gigantische afgang voor Van Gaal in tweede bekertoernooi

Laatste update:

Even nadat Manchester United de komst van Di María bekendmaakte moest de ploeg van manager dus ook nog 'even' tegen MK Dons spelen in het kader van het tweede bekertoernooi. Wie een niemendalletje had verwacht tegen de huidige nummer zeven van de League One (het derde niveau), kwam bedrogen uit. Manchester United speelde weliswaar zonder de grote sterren Robin van Persie en Wayne Rooney, maar met spelers als David de Gea, Javier Hernández, Shinji Kagawa en Danny Welbeck bleef er voldoende kwaliteit over.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Toch lukte het de ploeg van Van Gaal (weer) niet om te overtuigen. Sterker nog, the Red Devils werkten een werkelijk dramatische eerste helft af, tegen een verrassend goed spelend MK Dons. Jonny Evans werd de schlemiel van de eerste helft door de bal na een klein halfuur zomaar in te leveren bij tegenstander Ben Reeves. De Noord-Ier kreeg de bal bij Will Grigg, voor wie het een koud kunstje was om de bal tegen de touwen te schuiven.

Even na rust kwam het in defensief opzicht schutterende Manchester United nog goed weg toen de thuisploeg een duidelijke strafschop werd onthouden, maar de 2-0 zou alsnog vallen. Na een rappe aanval over de linkerkant werd de bal voorgezet op Grigg, die met zijn borst zijn tweede van de avond achter De Gea werkte. Het kon nog erger voor Van Gaal en co: de van Arsenal gehuurde Benik Afobe tekende voor 3-0 en de totale vernedering voor Manchester United.

Was de gifbeker op dat moment helemaal leeg voor Van Gaal? Nee. Afobe maakte tien minuten voor tijd zijn tweede en zorgde ervoor dat Manchester United met het schaamrood op de kaken moest terugkeren naar Old Trafford. Het was voor de eerste keer in de historie dat Manchester United vier tegendoelpunten kreeg in een Capital One Cup-wedstrijd tegen een ploeg uit een lagere divisie.

-
Denk je dat Louis van Gaal het einde van het seizoen haalt bij Manchester United?

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
0
'Voor Arne Slot bij Feyenoord zat, was hij een dertien in een dozijn-voetballer'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
5
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties