Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'

Laatste update:

Chiakha heeft met zijn vele doelpunten de interesse uit het buitenland gewekt. De jeugdinternational van Denemarken wordt opnieuw gelinkt aan Ajax en Juventus, maar inmiddels is hij bij meer clubs op de radar komen te staan.

Zowel Manchester City als Manchester United zou Chiakha volgen, terwijl hij ook kan rekenen op interesse uit Duitsland, Frankrijk én Nederland.

Diverse scouts hebben hem aan het werk gezien tijdens wedstrijden van de Onder 19 van Kopenhagen en in de UEFA Youth League, waar Chiakha grote indruk wist te maken.

De 1.91 meter lange spits kwam in het Europese jeugdtoernooi tot acht goals en twee assists in negen duels. Mede dankzij Chiakha werden in de Youth League de leeftijdsgenoten van Manchester United aan de kant gezet.

In Denemarken noteerde de aanvaller het afgelopen seizoen zestien goals namens de Onder 19 van Kopenhagen. Chiakha beschikt bij de Denen nog over een contract voor anderhalf jaar.

De rechtspoot wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht van Kopenhagen, maar traint al wel regelmatig met het eerste elftal mee. Binnen de club zijn de verwachtingen rondom de tiener enorm hoog.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
4
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
35
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties