Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giggs drukte Cristiano Ronaldo tegen de muur: 'Je moet professioneel zijn'

Laatste update:

Ronaldo verscheen tijdens een onbijt namelijk met een blikje cola in zijn handen. Giggs ontstak in woede en maakte de Portugees wellicht op iets te handtastelijke wijze meteen duidelijk hoe de vork in de steel zat als hij een topvoetballer wilde worden. "Omdat ik op het veld een rustige jongen was, zien mensen niet de andere kant van mij. Je wordt niet dertien keer landskampioen door altijd maar aardig te zijn."

"Er zijn principes...", zo vervolgde Giggs. "En ik leefde volgens mijn principes. Ik heb tot mijn veertigste gevoetbald. Je moet altijd professioneel zijn. Voetbal is een geweldig vak, maar ik kan er niet tegen als spelers en individuen er vervolgens met de pet naar gooien." Giggs, 42 jaar, speelde tussen 1990 en 2014 uitsluitend voor Manchester United en veroverde liefst 35 prijzen met zijn jeugdliefde.

Cristiano Ronaldo is momenteel de beste voetballer ter wereld

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
7
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
3
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
11
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties