Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giggs neemt na 29 jaar afscheid van Manchester United

Laatste update:

"Na 29 seizoenen, als speler en assistent-trainer, weet ik dat winnen bij het DNA van deze club hoort. Daar hoort ook bij: de jeugd een kans geven en aanvallend en uitdagend voetbal spelen. Het is gezond om die hoge doelstellingen te formuleren en het is terecht om overwinningen te eisen. Manchester United verwacht niets anders en verdient niets minder. Dat is waarom het zo'n grote beslissing voor mij is om bij deze club weg te gaan. Weg te gaan bij de club die sinds mijn veertiende mijn leven is geweest", zegt Giggs.

"Het is geen makkelijke beslissing geweest. Ik koester zoveel bijzondere herinneringen en ervaringen aan deze club, die mij hopelijk in de toekomst van pas zullen komen. Echter: ik heb het gevoel dat het tijd is om, hoewel ik daarvoor geen directe plannen heb, trainer te worden. Dat is waar ik naartoe wil. Ik ben gelukkig geweest om geweldige leermeesters et hebben gehad: Sir Alex Ferguson en Louis van Gaal. Hun kennis is van onschatbare waarde geweest voor mij", gaat de oud-middenvelder verder.

"Ik wil mijn dank uitspreken aan iedereen die Manchester steunt en wil Mourinho feliciteren met zijn aanstelling als manager van de grootste club van de wereld. Er zijn maar een handvol bewezen winnaars die op het hoogste niveau actief zijn en José is er daar ongetwijfeld één van. Ik weet zeker dat de fans hem welkom zullen heten", aldus Giggs. "Ten slotte bedank ik de fans. Ik kan niet omschrijven hoe zeer ik het ga missen om voor jullie het veld op te lopen. Het is erg moeilijk om na 29 jaar vaarwel te zeggen. Ik heb van iedere minuut genoten."

Uitvoerend vicevoorzitter Ed Woodward stelt dat Giggs van 'een plekje in de geschiedenis van Manchester United' is verzekerd. "Hij is sinds 1987 altijd bij de club geweest en hij heeft tijdens zijn actieve carrière de supporters vaak op de banken gekregen met zijn schitterende spel op de flanken en met zijn intelligentie om een wedstrijd te dicteren. Hij heeft zijn taken als manager met net zoveel toewijding en ijver opgepakt en hij heeft alles om een terrific manager te worden in de toekomst. Iedereen wenst hem heel veel succes. Hij zal gemist worden, maar hij zal ook altijd welkom blijven bij Manchester United."

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet een oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
9
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties