Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Giggs probeerde Moyes nog te overtuigen trio niet te bestraffen'

Laatste update:

De laatste dagen komt via de Engelse pers naar buiten dat een deel van de spelersgroep blij zou zijn met Moyes' vertrek. Omdat Moyes woensdag de selectie oversloeg in een open brief waarin hij andere partijen wél bedankte, lijkt het niet ondenkbaar dat het inderdaad rommelde. De Daily Mail schrijft donderdag dat Moyes een recent akkefietje misschien niet goed heeft aangepakt bij United.

Na de 3-1 nederlaag tegen Bayern München in de Champions League, twee weken geleden, gingen drie spelers hun boekje te buiten. Rond 03.00 uur 's morgens waren Ashley Young, Danny Welbeck en Tom Cleverley nog op straat in München en daar werd het drietal gefotografeerd. Moyes strafte de drie met extra trainingsarbeid en een boete. Giggs probeerde de trainer nog op andere gedachten te brengen, schrijft de krant.

Hij legde Moyes uit dat Young, Welbeck en Cleverley zich inderdaad hadden misdragen, maar zei er ook bij dat ze geen specifieke regel hadden overtreden. Hij zou ook hebben aangegeven dat Moyes de oudere spelers niet zo zou straffen als hij met Young, Welbeck en Cleverley deed. Giggs wist zelf al dat de sanctie van de trainer niet goed zou vallen bij de spelersgroep, waarvan hij zelf ook deel uitmaakte. Moyes volgde echter alsnog zijn eigen weg en daarmee brokkelde de steun voor de trainer in de groep verder af.

Denk jij dat David Moyes nog het vertrouwen van de spelersgroep had?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties