Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giggs vol vertrouwen: 'Een goede mix, plus een speler van wereldklasse'

Laatste update:

Het lijkt er echter op dat het Welsh elftal er volgend jaar zomer voor de eerste keer sinds 1958 weer bij zal zijn, als er in Frankrijk wordt gestreden om de Europese titel. De nog ongeslagen ploeg van bondscoach Chris Coleman staat boven België op de eerste plaats in de kwalificatiereeks en Giggs heeft er vertrouwen in dat zijn landgenoten het gaat redden, al benadrukt hij dat het nog lastig zal worden.

"Ze hebben verschillende ervaren voetballers, er komen wat jongere spelers door en daarbovenop heb je nog een speler van wereldklasse, die in elk team een basisspeler zou zijn", doelt Giggs in gesprek met de South Wales Evening Post op Real Madrid-aanvaller Gareth Bale. "Ze hebben echt een goede mix. Hoe dichterbij het komt, des te moeilijker zal het worden, maar ik zie niet in waarom ze het niet zouden redden. Ze hebben alle tegenstanders al gehad en hoeven voor niemand bang te zijn. Bovendien kun je met Bale in je elftal van iedereen winnen."

Denk je dat Wales aanwezig zal zijn op het EK van 2016?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties