Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gijs Smal kan naast Feyenoord naar zeker nóg twee clubs uit de Champions League

Laatste update:

Smal loopt komende zomer uit zijn contract bij FC Twente en is inmiddels vrij om te onderhandelen met andere clubs over een vervolgstap in zijn carrière. Niet alleen Feyenoord wil Smal graag inlijven, want ook KAA Gent, FC Kopenhagen, RC Lens, Rangers en Celtic toonden al belangstelling.

RC Lens en FC Kopenhagen kwamen in het huidige seizoen, net als Feyenoord, uit in de Champions League. Volgens de berichtgeving hebben de Rotterdammers zich als laatst bij het lijstje geïnteresseerden in Smal gevoegd.

Duidelijk is dat Feyenoord reeds een aanbod heeft neergelegd bij Smal. Laatstgenoemde is zelf overigens nog niet overtuigd en stelt een beslissing over zijn toekomst vooralsnog uit. Het lijkt er wel op dat het Feyenoord tot dusver de beste aanbieding op tafel legde, meldt 1908.nl.

Wat Feyenoord, gezien de concurrentie, precies van plan is met Smal, is onduidelijk. Naast Quilindschy Hartman beschikt trainer Arne Slot namelijk ook nog over Marcos López op de linksbackpositie. Wel wordt gemeld dat de eventuele komst van Smal 'breed gedragen' wordt binnen Feyenoord.

Smal belandde in 2012 in de jeugdopleiding van FC Volendam. In het oranje shirt kwam de linksback tot zeventig duels, waarin hij viermaal trefzeker was en zestien assists leverde. In de zomer van 2020 maakte Smal de transfervrije overstap naar FC Twente.

Bij de Tukkers is Smal uitgegroeid tot een vaste basiskracht. Hij miste ondanks de concurrentie van Anass Salah-Eddine geen wedstrijd, al kwam hij in het huidige seizoen pas tot een assist in zestien Eredivisie-wedstrijden.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
8
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
53
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties