Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giménez wordt tijdens Mexicaanse persconferentie geconfronteerd met gerucht

Laatste update:

Giménez is de laatste weken de man in vorm bij Feyenoord en dat zou in Portugal de ogen hebben geopend. De Mexicaanse pers confronteerde de linkspoot met de interesse, maar hij zegt geen officieel contact te hebben gehad. "Als ik eerlijk ben, weet ik van niets. Ik hoorde het via sociale media. De waarheid is dat ik gelukkig ben bij Feyenoord. Het is aan de clubs en mijn familie. Verder laat ik het aan God. Hij is degene die mijn pad bepaalt. De beslissingen die ik neem, gaan via God."

Giménez kwam afgelopen zomer over van het Mexicaanse CD Cruz Azul. Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde tegenover NRC dat Feyenoord in eerste instantie slechts vijftig procent van de transferrechten van Giménez had overgenomen. Een precieze transfersom wilde de bestuurder daarbij niet laten vallen, al ligt het bedrag lager dan de eerder genoemde vier miljoen euro. Inmiddels hebben de Rotterdammers, vanwege contractuele afspraken, meer dan zestig procent van de transferrechten van Giménez in handen.

De zomeraanwinst timmert steeds meer aan de weg in Rotterdam-Zuid. Giménez werd na zijn transfer langzaam gebracht door trainer Arne Slot en verschijnt de laatste weken steeds vaker op het scoreformulier. Momenteel staat de teller op vijftien treffers in 34 duels over alle competities. Tijdens De Klassieker van afgelopen weekend (2-3 winst) was de Mexicaan nog goed voor de openingstreffer, terwijl hij drie dagen eerder tegen Shakhtar Donetsk (7-1 winst) ook al de brilstand doorbrak.

Sevilla
De Mexicaanse tak van Marca linkte de spits begin deze maand aan een transfer naar Sevilla. Zijn vader, Christian Giménez, verscheen vervolgens op televisie om te praten over het gerucht. Giménez senior, die in het verleden zelf vijf interlands speelde voor Mexico, vindt dat zijn zoon moet blijven in De Kuip. "We willen dat hij bij Feyenoord blijft, we zijn blij met de club. Het is een hele grote club!" Deze week speelt Giménez twee interlands met de Mexicaanse ploeg. Donderdagnacht wacht een Nations League-duel met Suriname in Paramaribo, waarna zondagnacht een thuiswedstrijd volgt in Mexico City tegen Jamaica.

Komt een vertrek bij Feyenoord nog te vroeg voor Giménez?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties