Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giorgos Giakoumakis bezorgt Celtic 52ste landstitel in de clubhistorie

Laatste update:

Na een eerste helft die gekenmerkt werd door weinig hoogtepunten, werd de ban zeven minuten na de hervatting gebroken. Het was voormalig VVV-Venlo-spits Giakoumakis die de score opende met een kopbal na een puntgave voorzet van Anthony Ralston. De spanning kwam nog wel terug in de wedstrijd, want in de 72ste minuut kwam Dundee langszij. Dylan Levitt tekende de 1-1 aan op aangeven van Charlie Mulgrew, waardoor Celtic in het slotkwartier nog moest vrezen voor een nederlaag. De defensie hield echter stand en trok het gelijkspel over de streep.

Het was de 52ste landstitel in historie van Celtic, dat drie landstitels minder verzamelde dan Rangers (55). De landstitel hing al enige tijd in de lucht, daar het team van manager Giovanni van Bronckhorst met name in februari onnodig veel punten morste. Het seizoen is overigens nog lang niet voorbij voor Rangers, dat op 18 mei de Europa League-finale speelt tegen Eintracht Frankfurt. Daarna kan de ploeg van Van Bronckhorst op 21 mei ook nog beslag leggen op de Scottish Cup, waarin Hearts de tegenstander is in de finale.

-

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
7
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
1
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
21
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties