Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoord in de markt voor Jeyland Mitchell

Laatste update:

Mitchell was in de afgelopen weken een vaste basisspeler bij Costa Rica op de Copa América. In het eerste groepsduel met Brazilië (0-0) vocht hij vele duels uit met Real Madrid-ster Vinícius Júnior, die hij van het scoren af wist te houden.

Mitchell in actie tegen Brazilië.

Tegen Colombia (3-0 nederlaag) had Mitchell het een stuk lastiger, maar in het laatste groepsduel met Paraguay (2-1 winst) wist Costa Rica de eer te redden. Vier punten waren echter niet genoeg voor de knock-outfase, waardoor Mitchell terugkeert naar zijn club Alajuelense.

Mogelijk reist Mitchell op korte termijn af naar De Kuip, om daar een transfer naar Feyenoord af te ronden. De tiener kan in Rotterdam-Zuid zijn Europese droom verwezenlijken, zo bevestigt Morsink. "Feyenoord behoort tot één van de opties, mogelijk de beste optie. Het zou een mooie uitdaging zijn."

De 1,87 meter lange Mitchell is volgens Transfermarkt 175.000 euro waard, al zal Alajuelense vanwege zijn langdurige contract daar geen genoegen mee nemen. De centrumverdediger speelde pas twaalf officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de club en was eerder actief voor Guanacasteca en Municipal Liberia.

Bij Feyenoord is de concurrentie centraal achterin behoorlijk groot. Lutsharel Geertruida staat nog altijd onder contract, al is de verwachting dat hij deze zomer een toptransfer maakt. Thomas Beelen en Gernot Trauner blijven waarschijnlijk wel langer aan, terwijl Antef Tsoungui (FC Dordrecht) en Neraysho Kasanwirjo (Rapid Wien) terugkeren van een uitleenbeurt.

Dávid Hancko is als linksbenige centrumverdediger onbetwistbaar, al heeft hij zich de afgelopen weken zeer waarschijnlijk in de kijker gespeeld op het EK. Feyenoord verkocht Ramon Hendriks onlangs voor een mooi bedrag aan VfB Stuttgart.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
72
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
5
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
21
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
9
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
6
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
29

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties