Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giovanni van Bronckhorst lijkt Gattuso af te troeven na 'positieve gesprekken'

Laatste update:

Vrijdagavond meldde de Daily Record al dat Van Bronckhorst de 'frontrunner' is bij Rangers om het stokje van Gerrard over te nemen. De Schotse krant stelde dat Van Bronckhorst binnen 24 uur in gesprek zou gaan met de clubleiding. Dat gesprek heeft zaterdagochtend plaatsgevonden, met een positieve uitkomst als gevolg. Eerder op de vrijdag meldde transfermarktexpert al dat Rangers van plan is om in het weekend met meerdere kandidaten te spreken.

Van Bronckhorst heeft zijn interesse in de functie laten doorschemeren, maar wil volgens de Daily Record alleen zijn jawoord geven als hij genoeg geld krijgt om te investeren op de transfermarkt en zijn eigen technische staf mag samenstellen. Rangers meldde vorige week een verlies van 27,6 miljoen euro over het afgelopen boekjaar, met name door de coronacrisis, waardoor de financiële slagkracht niet verzekerd is. Jan Wouters, de assistent-trainer van Van Bronckhorst bij Feyenoord, zou in beeld zijn om mee te gaan naar Schotland.

Gerrard werd donderdag officieel aangesteld als de nieuwe manager van Aston Villa, waar de Engelsman de ontslagen Dean Smith opvolgt. Nog voor zijn vertrek bij Rangers wereldkundig werd gemaakt, werd er in Schotland al gespeculeerd over zijn opvolging. De bookmakers bombardeerden Van Bronckhorst tot de favoriet om Gerrard op te volgen, voor Frank Lampard, Alex Neil en McInnes. Volgens de berichtgeving van Sky Sports is laatstgenoemde in ieder geval al afgevallen.

Romano meldde dat Van Bronckhorst samen met twee andere niet nader genoemde managers op de lijst met potentiële opvolgers van Gerrard staat. De Daily Record komt vrijdagavond met namen die op de lijst van de regerend kampioen van Schotland zouden staan. Voormalig Rangers-middenvelder Gattuso, tevens afgevallen, was een van de kandidaten die wordt genoemd, evenals Kjetil Knutsen (Bodø/Glimt) en Alexander Blessin (KV Oostende).

Sinds zijn vertrek bij het Chinese Guangzhou R&F in december 2020 zit Van Bronckhorst zonder club. De oud-linksback werkte daarvoor vier seizoenen succesvol als trainer van Feyenoord en werd in 2017 landskampioen met de Rotterdamse club. Ook won Van Bronckhorst twee keer de KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord. Als voetballer kwam hij vanaf 1998 drie jaar uit voor Rangers, waarmee hij onder meer twee landstitels pakte.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties