Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Girona heeft grote plannen en breekt transferrecord voor concurrent van Daley Blind

Laatste update:

Krejci kan terugkijken op een uitstekend seizoen bij de Tsjechische topclub. Hij werd kampioen en was als centrale verdediger opvallend productief. In 39 officiële duels noteerde Krejci maar liefst 11 doelpunten en 7 assists.

Bij Girona, dat afgelopen seizoen knap derde eindigde in LaLiga, wordt hij mogelijk een concurrent van Daley Blind. De 34-jarige Oranje-international speelde de vorige jaargang zijn meeste wedstrijden als linker centrale verdediger.

Het vorige transferrecord was in handen van Artem Dovbyk, die in de zomer van 2023 voor 7,75 miljoen euro werd overgenomen van SK Dnipro-1. De Oekraïense spits groeide in zijn debuutseizoen uit tot een ware sensatie in LaLiga. Dovbyk kwam tot 24 competitietreffers en werd daarmee topscorer op het hoogste niveau van Spanje.

Ook op het gebied van uitgaande transfers wist Girona deze maand een record te verbreken. Aanvoerder Aleix García maakt op 1 juli voor 18 miljoen euro de overstap naar Bayer Leverkusen. Pedro Porro stond geruime tijd te boek als grootste uitgaande transfer van Girona toen hij in het seizoen 2018/19 voor 12 miljoen euro naar Manchester City vertrok.

Luciano Rodríguez


Na de overeenstemming over de transfer van Krejci is Girona nog niet klaar. De clubleiding hoopt aanvaller Luciano Rodríguez eveneens snel in te lijven. De 20-jarige Uruguyaan was afgelopen winter nog dicht bij een overgang naar Feyenoord, maar gaat een half jaar later hoogstwaarschijnlijk de Champions League in met de ploeg van trainer Míchel.

Journalist César Luis Merlo meldde vorige maand op X dat de Spanjaarden een bod hebben uitgebracht van naar verluidt 13,9 miljoen euro voor zeventig procent van de transferrechten van Rodríguez.

De speler zelf zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt. Het zou gaan om een contract van vijf jaar. Momenteel worden de laatste details tussen de clubs besproken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over 'who else' na wondergoal
2
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
60
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
40
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
11
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
18
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties