Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Giroud, Alexis en Özil hadden Wenger bedankt voor de komst van Vardy'

Laatste update:

The Gunners deden een bod van bijna 26 miljoen euro. Volgens sommige supporters is Arsenal goed weggekomen, maar oud-voetballer Collymore ziet het anders. "Ik durf te wedden dat Vardy zich weleens, al is het maar één of twee keer, heeft afgevraagd wat er was gebeurd als hij met Arsenal het diepe in was gesprongen", schrijft de voormalig aanvaller van onder meer Liverpool in zijn column voor de Daily Mirror.

"Wat als hij dat risico had genomen en met een dik salaris naar een van de grootste clubs van Engeland was gegaan? Wat als hij zijn comfort zone in de East Midlands had verlaten?", vraagt Collymore zich af, om vervolgens zelf het antwoord te geven. "Ik ben absoluut van mening dat hij dan boven Daniel Sturridge, Wayne Rooney en zelfs Harry Kane zou staan in de pikorde van Engeland. Zelfs al zou hij 'slechts' zo goed hebben gepresteerd als hij bij Leicester deed."

In de afgelopen interlands tegen Slowakije en Slovenië kwam Vardy niet in actie, terwijl hij zaterdag tegen Malta zeventien minuten maakte. "Als hij naar Arsenal was gegaan, zou dat anders zijn", speculeert drievoudig international Collymore. "Door die transfer zou Vardy weer iets te bewijzen hebben gehad. Daar had zowel hij als Arsenal profijt van gehad, zeker in de Champions League. Arsenal oogt soms wat eendimensionaal, terwijl Vardy's directe speelstijl ze zou helpen tegen teams die dat niet gewend zijn."

Collymore bespeurt bij Arsenal tevens een gebrek aan leiderschap. "Volgens sommige fans is Alexis Sánchez de ultieme leider, maar die is weleens onzichtbaar in wedstrijden", oordeelt hij. Anderzijds stroopt iemand als Vardy de mouwen op, is hij een plaag voor verdedigers en trekt hij volgens Collymore wedstrijden over de streep. "Olivier Giroud, Alexis en Mesut Özil zouden Arsène Wenger bedanken, omdat hij een speler had binnengehaald die hen meer tijd en ruimte gaf om hun spel te spelen. Ik hoop dat Vardy in vorm raakt, maar als dat niet gebeurt, is hij niet de enige die zich zal afvragen wat er had kunnen gebeuren."

Heeft Stan Collymore gelijk?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
22
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties