Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giroud continueert indrukwekkende vorm voor winnend Frankrijk

Laatste update:

De eerste helft had veel weg van een training voor Frankrijk. Paraguay startte matig aan de wedstrijd en dat resulteerde in twee doelpunten van Giroud, in de eerste dertien minuten van de wedstrijd. Na goed voorbereidend werk van Ousmane Dembélé opende de aanvaller de score en daarna kopte hij een pass van Dimitri Payet binnen. Federico Santander liet na om de enige kans van Paraguay voor rust te benutten.

In de tweede helft liep Frankrijk verder uit, al moesten de fans in Roazhon Park tot de 69e minuut wachten. Giroud verzilverde een mooie voorzet van de ingevallen Lucas Digne en mocht vier minuten later plaatsmaken voor Alexandre Lacazette. Laatstgenoemde gaf in de 76e minuut de assist op Sissoko: 4-0. Eén minuut later profiteerde ook Griezmann van de totale wanorde in het strafschopgebied van Paraguay.

Frankrijk lijkt zodoende klaar voor het WK-kwalificatieduel met Zweden, op 9 juni. Met een zege op Luxemburg kan Nederland goede zaken doen in de strijd om de tweede plaats en daarmee de kans op een WK-ticket vergroten.

-
Wie vind jij beter?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties