Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Giroud heeft kaviaar geproefd, dan wil je niet terug naar de gebakken eitjes'

Laatste update:

De afgelopen maanden viel de naam van Giroud bij Olympique Marseille, AS Monaco en Olympique Lyon. Bij de presentatie van Bertrand Traoré liet Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas wel weten dat de 64-voudig international van Frankrijk niet meer komt. Giroud, die ook wordt genoemd bij West Ham United, is bij Arsenal niet verzekerd van een basisplaats. Zijn contract in het Emirates Staidum loopt nog twee seizoenen door.

De clubloze trainer Girard denkt dat Giroud zich wel op zijn plek voelt in Engeland. "Als je kaviaar hebt geproefd, is het moeilijk terug te gaan naar gebakken eitjes. Zelfs de kleinste Engelse clubs kunnen hem een groot salaris bieden", stelt hij bij Maxifoot. "Bovendien past hij in de competitie. Hij heeft uitstekend gespeeld in Engeland en het is op menselijk niveau wellicht moeilijk om terug te keren in Frankrijk. Vreemd genoeg worden zijn prestaties hier niet erkend."

Zie je Olivier Giroud deze zomer vertrekken bij Arsenal?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
7
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
32
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties