Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giroud leidt met prachtige treffer eerste seizoenszege Arsenal in

Laatste update:

De zege betekende dus een welkome opsteker voor Arsenal, dat nog wel beter moet gaan voetballen als het echt serieus wil meedoen om het kampioenschap. The Gunners en Crystal Palace begonnen zondag in een hoog tempo en kregen al wat mogelijkheden, voordat Arsenal na een kwartier spelen op voorsprong kwam. De voorzet van Mesut Özil kwam iets achter Giroud terecht, maar met een acrobatische halve omhaal wist de spits toch nog te scoren. Gesteund door de voorsprong werd Arsenal vervolgens de bovenliggende partij en vooral Alexis Sánchez was erg actief. De Chileen kwam ook dicht bij een treffer, maar zijn schot werd geblokt.

Het wachten was op de 0-2, maar geheel tegen de verhoudingen in kwam Crystal Palace na een klein halfuur spelen op gelijke hoogte. James McArthur legde de bal klaar voor Joel Ward, die met een heerlijke knal voor de 1-1 zorgde. Arsenal had vervolgens geluk dat Wilfried Zaha geen penalty kreeg na een botsing met Nacho Monreal en dat Francis Coquelin kort voor rust op het veld mocht blijven staan. De middenvelder maakte met geel op zak een overtreding op Zaha en had zijn tweede gele kaart moeten krijgen, maar Lee Mason spaarde Coquelin.

Arsenal mocht dus niet mopperen en kwam kort na de thee bijna op achterstand, toen debutant Connor Wickham goed voor zijn man kwam en de paal raakte. Arsenal had het dus even moeilijk, maar overleefde en herstelde zijn voorsprong. Alexis Sánchez kopte de bal na een mooie aanval op doel en Damien Delaney probeerde nog weg te werken, maar maakte een eigen goal. Crystal Palace moest dus opnieuw beginnen en Jason Puncheon kreeg nog wel een aardige mogelijkheid, maar Petr Cech kon nu redden. Ook een slotoffensief leverde niets op voor de thuisploeg en dus boekte Arsenal zijn eerste overwinning van dit seizoen. Volgende week wacht de topper tegen Liverpool (thuis).

Arsenal heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
55
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties