Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giroud opent doelpuntenrekening op eenvoudige avond voor Chelsea

Laatste update:

Hull City moet in de Championship vrezen voor degradatie en zag in de FA Cup de enige mogelijkheid om dit seizoen nog op een positieve manier af te sluiten. Chelsea maakte via Willian echter al snel een einde aan de hoop van de vorig seizoen uit de Premier League gedegradeerde Tigers, aangezien de bal na twee minuten achter David Marshall lag. Pedro Rodríguez verdubbelde de voorsprong na een knappe pass van Cesc Fábregas over de vijandelijke verdediging heen en na de tweede treffer van Willian was het karwei voor the Blues binnen een halfuur al geklaard.

Giroud breidde de voorsprong op aangeven van debutant Emerson vlak voor de rust nog verder uit en ook na de thee waren de beste kansen voor de thuisploeg. Hull liet vroeg in de tweede helft wel een uitgelezen mogelijkheid liggen om voor een eretreffer te tekenen toen David Meyler na een overtreding van Fàbregas aan mocht leggen van elf meter, maar zijn strafschop gekeerd zag worden door Willy Caballero. Marshall voorkwam met krachtdadig ingrijpen op pogingen van Willian en Antonio Rüdiger nog dat Chelsea twintig minuten voor tijd ook zijn vijfde treffer van de avond mocht vieren.

Leicester City - Sheffield United 1-0
Leicester City maakte in augustus al een einde aan het Carabao Cup-avontuur van the Blades en vrijdagavond knikkerden the Foxes de dit seizoen naar de Championship gepromoveerde Sheffield United ook uit de FA Cup. Waar het aan het begin van het seizoen nog 1-4 werd, bleef de teller nu slechts op één treffer van Jamie Vardy steken. De na zijn afgeketste transfer naar Manchester City weer teruggekeerde Riyad Mahrez legde de bal na een dik uur spelen bij de tweede paal op het hoofd van de spits, waarna hij knap tegendraads raak kopte.

-
Denk jij dat Chelsea de FA Cup gaat winnen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
19
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties