Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giroud scoort na zes maanden weer en wordt matchwinner bij Chelsea

Laatste update:

Maurizio Sarri kon onmogelijk tevreden zijn over de eerste helft in Wit-Rusland, want zijn ploeg slaagde er voor het eerst dit seizoen niet in om in de eerste helft van een Europa League-wedstrijd tussen de palen te mikken. De eerste serieuze kans was voor BATE: Dzmitry Baga probeerde het van afstand en raakte het aluminium. Vier minuten voor de pauze toonde Chelsea dreiging: Giroud kopte uit een hoekschop van Eden Hazard naast.

De Premier League-grootmacht genoot in het eerste bedrijf 78 procent balbezit, maar deed daar niet veel mee. Tot de 52e minuut, want toen verraste Giroud de keeper met een kopbal in de korte hoek, na een afdraaiende voorzet vanaf de linkerflank van Emerson. In een poging meteen te antwoorden raakte BATE na een uur spelen voor de tweede keer het aluminium, dit keer via Nikolai Signevich. Even later mikte Alexei Rios over.

Giroud was na ruim een uur voetballen dicht bij zijn tweede, maar stuitte op doelman Denis Scherbitski. Chelsea probeerde de voorsprong over de streep te trekken en dat lukte, maar alleen omdat BATE in de blessuretijd voor de derde keer niet verder kwam dan de paal. Chelsea kan zich nu richten op de thuiswedstrijd van komende zondag tegen Everton.

-
Had BATE Borisov ten minste één punt verdiend?

Meer nieuws

Kieft geeft 2 spelers ondanks groots seizoen weinig kans op basisplek in Oranje
0
Vriendin Evgeniy Levchenko verkozen tot mooiste voetbalvrouw van 2024
0
Quincy Promes geeft teken van leven, maar is allesbehalve met voetbal bezig
0
'PSV wil ster van de Future Cup wegplukken uit jeugdopleiding van Ajax'
34
'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
46
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties