Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giroud: 'Toen besefte ik dat je je niet als homo kunt uiten in het voetbal'

Laatste update:

In 2014 kwam voormalig Duits international Thomas Hitzlsperger, goed voor 52 interlands, uit de kast. Tijdens zijn loopbaan durfde de voormalig middenvelder van onder meer Aston Villa, VfB Stuttgart en Lazio het niet aan. "Het was een heel emotioneel moment. Dat was het moment waarop ik besefte dat het onmogelijk is om jezelf als homoseksueel te uiten in het voetbal", zegt Giroud.

"In de kleedkamer is veel testosteron. We slapen samen, we douchen samen... Het is lastig, maar zo is het nu eenmaal", aldus de aanvaller, die het vrijdagavond met Frankrijk opneemt tegen het Nederlands elftal in de Nations League. "Ik snap de pijn en moeite van spelers die overwegen om uit de kast te komen."

"Ik ben 'ultra-tolerant': toen ik bij Montpellier speelde, poseerde ik voor een magazine en dat zorgde voor ophef. Bij Arsenal werd me gevraagd om regenboogveters te dragen en dat deed ik, om steun te betuigen aan de homoseksuele gemeenschap. Er is nog veel werk te verrichten", concludeert Giroud.

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties