Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gitzwarte avond voor Antwerp: fans gooien met vuurwerk én rollator

Laatste update:

Fans van de thuisploeg keken vol verwachting uit naar de eerste Europese wedstrijd sinds tijden met publiek. Voorafgaand aan het duel vonden er echter al supportersrellen plaats en ook in het stadion hing een grimmige sfeer, zo werd er onder andere Bengaals vuurwerk afgestoken. in de tweede helft ontplofte een voetzoeker onder Frankfurt-doelman Trapp, waarna de wedstrijd kortstondig stil werd gelegd. De Duitser bleef ongedeerd, maar had wel verzorging nodig op het veld.

Na negentig minuten ging het wederom mis in het stadion. Antwerp leek op een gelijkspel af te stevenen, maar door een benutte strafschop van Gonçalo Paciência stond de ploeg van trainer Brian Riske in blessuretijd alsnog met lege handen. De bezoekende fans, waarvan een groot aantal op de hoofdtribune zat, ging daarbij uit hun dak. Daar was een deel van de Antwerp-aanhang niet van gediend. Belgische fans gooiden daarop met voorwerpen naar beneden, waarbij op beelden zelfs te zien is dat een rollator door de lucht vliegt. Eintracht-coach Oliver Glasner sprak tegen de Belgische pers zijn afkeer uit. "Deze zaken hebben geen plaats in het voetbal en in onze samenleving."

Voor Antwerp was het de tweede nederlaag op rij in de Europa League en de Belgische club staat hoogstwaarschijnlijk meer slechts nieuws te wachten. The Great Old moet namelijk vrezen voor een sanctie van de UEFA. Ook trainer Riske schaamde zich na afloop voor de ongeregeldheden in het Bosuilstadion. "We hebben zo lang zonder onze supporters gespeeld door de coronapandemie. Eindelijk kunnen we opnieuw voor een gevuld stadion spelen, en dan gebeurt er zoiets. Ik hoop dat enkele mensen daarbuiten nu een slecht gevoel hebben hierbij."

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties