Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gladbach verstevigt koppositie en ziet Davy Klaassen falen vanaf elf meter

Laatste update:

Gladbach begon sterk aan de wedstrijd op eigen veld en kreeg via László Bénes en Marcus Thuram in het eerste kwartier al mogelijkheden om de score te openen. Beide pogingen werden echter onschadelijk gemaakt door de defensie van Bremen. Na twintig minuten werd de ban alsnog gebroken door de lijstaanvoerder, en wel door Ramy Bensebaini. De verdediger kopte raak uit een afgemeten voorzet van Bénes, tot grote vreugde van het Gladbach-publiek.

De ex-pupil van Dick Advocaat die moet brommen vanwege 793 kilo drugs

Lees hier ons achtergrondverhaal over de opmerkelijke carrièreswitch van Marcelo PletschLees artikel

Bremen had weinig tijd om bij te komen van de tegenvaller, want slechts twee minuten later verdubbelde Herrmann al de score. De uitblinkende vleugelaanvaller knalde de bal in de bovenhoek, na goed voorbereidend werk van Thuram. Bremen dacht na een klein halfuur spelen iets terug te hebben gedaan via Yuya Osako, maar de scheidsrechter dacht daar anders over. Ex-Vitessenaar Milot Rashica zou kort daarvoor een overtreding hebben begaan, zo oordeelde de VAR. De treffer werd derhalve geannuleerd.

De VAR was tien minuten na rust wederom belangrijk, toen een overtreding op Osako werd aangemerkt als strafschop. Klaassen verzuimde echter om het buitenkansje te verzilveren, want zijn inzet werd gekeerd door doelman Yann Sommer. Herrmann gooide de wedstrijd in Gladbach na een uur spelen definitief in het slot. Diens inzet kwam deze keer in de linkerbenedenhoek terecht, op aangeven van de onder meer door Arsenal en Liverpool begeerde Denis Zakaria. Gladbach speelde de wedstrijd vervolgens professioneel uit, al had de score nog hoger kunnen uitvallen. Alassane Pléa was een van de spelers die faalde in kansrijke positie. De kansloze middag van Bremen werd een kwartier voor tijd geïllustreerd door Klaassen, die een gele kaart kreeg vanwege een harde overtreding. De tegentreffer van Leonardo Bittencourt, op aangeven van Rashica, ver in blessuretijd was slechts nog voor de statistieken.

-
Borussia Mönchengladbach is een titelkandidaat in de Bundesliga

Meer nieuws

Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
3
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
26
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
12
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
11
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
10
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties