Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Glenn Bijl kan vanuit Rusland mogelijk tijdelijk terugkeren in Eredivisie

Laatste update:

Buitenlandse spelers en coaches hebben tot 10 maart de tijd om hun contract bij hun Russische werkgever eenzijdig op te zeggen, zo besloot de FIFA maandag. Anders dan eerder voorgesteld geldt die opzegging tot 30 juni 2022, dus buitenlandse spelers en trainers kunnen tot het eind van het seizoen elders aan de slag. Er komt dus een enorm groot aantal spelers op de buitengewone transfermarkt, die tot 7 april geopend zal zijn.

FC Groningen onderzoekt de mogelijkheid om Bijl tijdelijk binnen te halen, al bevindt zijn mogelijke komst zich in de woorden van technisch directeur Mark-Jan Fledderus nog in een 'pril stadium'. "We zijn nu aan het uitzoeken hoe de nieuwe regels precies zijn. Glenn kan voor ons een interessante speler zijn en ik ben op dit moment ook wel wat in contact met hem", zegt Fledderus in gesprek met RTV Noord. FC Groningen was eerder al in de markt voor Bijl: twee jaar geleden verkoos hij een langer verblijf bij FC Emmen echter boven een overstap naar de Euroborg.

Bijl speelde tussen 2006 en 2017 in de jeugdopleiding van FC Groningen, maar kwam niet verder dan twee optredens in de hoofdmacht. Na vier jaar bij FC Emmen - waarvan drie seizoenen in de Eredivisie - te hebben gespeeld, koos Bijl afgelopen zomer voor een overstap naar Rusland. Bijl speelde voorlopig dertien officiële wedstrijden voor Krylja Sovetov Samara en heeft bij de nummer acht van de Russische Premjer Liga nog een contract tot medio 2024.

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
6
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties